Sayfalar

23 Şubat 2013 Cumartesi

2 Renkli Un Kurabiyesi

Çok beğendim bir kurabiye oldu. Orjinalinde kakao ile sade 2 renkliydi ama kırmızı beyazda süper oldu. tarif internetten. Bildiğiniz un kurabiyesi hamuru.Sadece hazırladıktan sonra ikiye ayırıp renklendirdikten sonra üstüste koydum. Beraber yuvarlayıp dilim dilim kestim. Fotoğraftan belli oluyor zaten.

İlk defa 2 renkli kurabiye yaptım , ilk defa gıda boyası kullandım , ilk defa gün yaptım .Bu yüzden benim için özel oldu. Ama çok sevdim bundan sonra sık sık yaparım. Gün meselesini sormayın sakın. 1 defa girdim bi daha tövbe dedim. Yanlış anlaşılmasın bi sorun olmadı , zaten hepsi tanıdığım görüştüğüm arkadaşlarım ama planlı programlı saatli olunca benim gibi sıkıntılı bünyeye uymadı gün işi. Bundan sonrada gün muhabbeti düşünmüyorum ama nasip bu işler  :)

İşte sevimli kurabiyelerim :) Aslında taa 5 ocakta yapmıştım ama yazmak bu güne kısmetmiş.







2 yorum:

  1. Elinize sağlık çok güzel görünüyorlar. Bende çok sık yaparım iki renkli kurabiye hep kakao ile yapmıştım bunlarda farklı olmuş. Benimde bir gün deneyimim olmuştu oğlumun bebekliğinde o zaman fena değildi de şimdi asla düşünmem :) hareketli bir çocukla eğlenceden çok eziyete dönüşür :))

    YanıtlaSil
  2. :)) Demekki aynı düşüncedeyiz :))

    YanıtlaSil