Sayfalar

20 Haziran 2013 Perşembe

İlk Defa Telefon Kılıfı Yaptım

Telefonum eski bir model olduğu için uygun bir kılıf bulamadım. Zaten yaparmıyım yapabilirmiyim diye düşünüyordum.Bu vesile ile bi kılıf yaptım kendime. Hatta ipi de yakın arkadaşımda gördüm. sana lazımmı bu ver ben kılıf yapayım bundan dedim :)) Süsü de evdeki keçeden .Yani maliyet : 0 tl
Yapılışını anlatmaya gerek yok gerçi , makremeden sık iğne ile uzunca bir dikdörtgen ördüm .Uğur böceğini diktikten sonra yanlarını birleştirdim.İçine de çekince telefonu dışarıya iten sistemi eklemeyi unutmadım.Aslında sistem kelimesi çok komplike kaçtı bu çok çok basit bişey ama yerine kullanacak kelime bulamadım :) Daha çok okumalıyım demekki :)






Şimdi sırada değişik , rengarenk kılıflar yapmak var....Benim çantalarımda rengarenktir. Çantalarımın renklerine uygun rengarenk kılıflar yapabilirim. Her an yeni bir kılıf resmi yayınlayabilirim. Hazır olun :)) 


4 yorum:

  1. ellerinize sağlık, çok tatlı olmuş, satışını denemelisiniz bence , benim gibi el örgüsü ürünleri kullanmayı sevenler çoktur, sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim noblesse .Beğenmenize sevindim .Belki daha iyi ürünler ortaya çıkarabilirsem neden olmasın :)

      Sil
  2. Ne güzel olmuş:)Blogunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Hemen uğruyorum blogunuza :)

      Sil